etusivu               asukkaat               kasvatus               toiminta


Disturbed GER -muistosivu


Nämä ovat holsteinori Disturbed GER'in muistosivut. Elämän aikana Bon palkittiin VIR MVA Ch -arvonimellä, esteratsastuksen laatuarvostelussa ERJ-III palkinnolla sekä yleislaatuarvostelussa YLA3.

holstein, ori, rn, 171 cm
s. 2008 - 2010†

Bon kilpaili urallaan lukuisia sijoituksia niin este- kuin kouluratsastuksenkin vaativien luokkien parissa. Ori on myös valmentautunut usean eri valmentajan alaisena ja kouluttautunut lukuisien ratsuttajien opettamana.

Luonteeltaan Bon oli loistava soveliaalle ja potentiaaliselle ratsastajalle, eikä maastakäsittelykään ollut vaikeaa, vaikka jokseenkin omasi haastavahkoa kilpahevosen luonnetta. Näitä ominaisuuksia Bon on periyttänyt useille jälkeläisilleen, joita nähdään yhä tänäpäivänäkin kilpakentillä esteratsastuksen parissa.


Disturbed GER
VIR MVA Ch, YLA3, ERJ-III
i. Wellbeing ii. Disorder
ie. Schizophrenia
e. Grapb ei. Chained
ee. Trick Lewis
Orin sukulinjaus menee pitkälti saksalaisiin holsteineihin, jotka ovat kaikki elämässään kilpailleet esteratsastuksen parissa. Emälinjauksesta löytyy myös useita vaativan tason kouluratsuja. Bon on jättänyt jälkeensä useita upeita esteratsuja, jotka ovat edelleen jättänyt omaa estetekniikkaansa jälkeläisilleen.

o. Lecken&Rufen Barrier
t. Sterblich Barrier
o. Opfer Barrier
o. Swindler Barrier
t. Deradevil Barrier
t. Vedetta Barrier
o. Love Lockdown Champ
o. s'Destroyed
t. Bye Shake'n'Cherry
t. Deradevil Barrier

Virtuaalihevonen
Omistaja PS. (VRL-01516)